» » Cowboy / Каубой (1958)
Cowboy / Каубой (1958)

Cowboy / Каубой (1958)

Филми / УестърниГодина: 1958
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Екшън
Режисьор: Делмер Дейвис
Участват: Глен Форд, Джак Лемън, Ана Кашфи, Брайън Донлеви, Дик Йорк, Виктор Манул Мендоза, Ричард Джекел, Кинг Донован, Вон Тейлър, Доналд Рандолф, Джеймс Уестърфийлд, Юджийн Иглесиас
Времетраене: 92 мин.
Рейтинг: 6.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0051496/

Този филм разказва историята на Франк Харис (Джак Лемън), чиито романтични представи за живота на каубоя са разбити по времето, когато трябва да съпроводи шефа си Том Рийс (Глен Форд) при прекарването на стадо животни. Тогава Харис разбира, че трагедията, насилието и смъртта са част от битието на каубоя. Но не станеш ли каубой - не можеш да станеш мъж!

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.