» » Choy Lee Fut / Чоу Лий Фут (2011)
Choy Lee Fut / Чоу Лий Фут (2011)

Choy Lee Fut / Чоу Лий Фут (2011)

Филми / Екшън / АзиатскиГодина: 2011
Държава: Китай
Жанр: Екшън, Азиатски, Филми
Режисьор: Томи Лор, Сам Уонг
Участват: Само Хунг Кам-бо,  Юен Ва, Сами Хунг, Кени Косуги, Уанг Джаин, Сам Лау, Стивън Уонг, Ли Ченхи, Лию Джиаронг и Ду Юханг
Времетраене: 93 мин.
Рейтинг: 4.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1851871/

През 1836 г. Чен Шан написва книга в помощ на изучаване на бойно изкуство, разновидност на кунгфу и я посвещава на будистки монах (Ча Фу), който го е научил на техниката Ча, Ли Йо-шан, който му е показал техниката Ли и чичо си Чен Йен-ху, от когото е усвоил техниката Фо(Фу).  Книгата е наречена "Бокс в спектъра на Ча Ли Фу". Самата система съчетава техники от северен и южен Китай: мощна ръка, техники взети от животински форми, характерни за Шаолин, в съчетание с удължени кръгови движения,  усукване на тялото и гъвкави крака, което характеризира бойните изкуства в северен Китай. Смята се за външен стил, съчетаващ  меки и твърди техники, като  включва и широк спектър от оръжия. Много ефективна система за самоотбрана,  особено за защита  срещу голям брой нападатели.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.