Snowden / Сноудън (2016)

Snowden / Сноудън (2016)

Snowden / Сноудън (2016)
Филми Трилър Криминален Драма Биографичен
134 мин. 7.4 132 193
The only safe place is on the run.

Snowden / Сноудън (2016)

Loading...
Година: 2016
Държава: Германия, САЩ, Франция
Жанр: Драма, Криминален, Трилър, Биографичен
Режисьор: Оливър Стоун
Участват: Том Уилкинсън, Рис Айфънс, Никълъс Кейдж, Скот Истууд, Шайлийн Уудли, Джоуел Ричърдсъ, Джоузеф Гордън-Левит, Закари Куинто, Тимоти Олифант, Мелиса Лео
Времетраене: 134 мин.
Рейтинг: 7.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3774114/

Когато Едуард Дж. Сноудън публикува секретни документи на Агенцията за национална сигурност, той отваря очите на света за нейната тайна глобална програма за наблюдение, но затваря вратите към своето бъдеще, отказвайки се от кариерата си, дългогодишната си приятелка и родината си. Как се стига да това решение и какво струва то ни показва гениалният Оливър Стоун.
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.