» » Duplicate / Двойникът (1998)
Duplicate / Двойникът (1998)

Duplicate / Двойникът (1998)

Филми / Комедия / Трилър / ИндийскиГодина: 1998
Държава: Индия
Жанр: Комедия, Трилър, Индийски, Филми
Режисьор: Махеш Бат
Участват: Шарук Хан, Джухи Чавла, Сонали Бендре, Фарида Джалал, Мониш Бел, Тику Талсания, Шарат Саксена, Гулшан Гровър, Каджол и др.
Времетраене: 164 мин.
Рейтинг: 5.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0164550/

Баблу(Шарук Хан) мечтае да стане главен готвач в ресторант на 5-звезден хотел. Той отива да работи в един такъв и там се влюбва в гл. управител Соня(Джухи Чавла). Проблемът е там, че разбойникът Ману(Шарук Хан), който наскоро е избягал от затвора е точно копие на Баблу и иска да използва това като заеме неговото място, за да се спаси от лапите на закона...

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.