» » Deliormanli / Лудогорецът (2016)
Deliormanli / Лудогорецът (2016)

Deliormanli / Лудогорецът (2016)

Филми, Екшън, Драма, СпортенLoading...
Година: 2016
Държава: Турция
Жанр: Екшън, Драма, Спортен, Филми
Режисьор: Мурат Шекер
Участват: Бирче Акалай, Мурат Аккоюнлу, Хакан Билгин и др.
Времетраене: 108 мин.
Рейтинг: 5.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt5202870/

Саваш Тюркйълмаз "Лудогорецът" е Европейски шампион по бокс. След смъртта на жена си напуска ринга и се скрива. Но майка му е тежко болна и за лечението и трябват много пари и той решава да се върне на ринга. Като бивш шампион той е преследван от журналистката Хюлия Йиит,която се интересува от него, но мафията също е по петите му...
Deliormanli / Лудогорецът (2016)Deliormanli / Лудогорецът (2016)Deliormanli / Лудогорецът (2016)Deliormanli / Лудогорецът (2016)

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

 

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.