» » Assassination / Amsal / Политическо убийство (2015)
Assassination / Amsal / Политическо убийство (2015)

Assassination / Amsal / Политическо убийство (2015)

Филми / Трилър / Ужаси / Драма / АзиатскиГодина: 2015
Държава: Южна Корея
Жанр: Азиатски, Ужаси, Трилър, Драма
Режисьор: Choi Dong-hoon
Участват: Jun Ji-Hyun (Чон Джи Хьон), Lee Jung-Jae (И Чонг Дже), Ha Jung Woo (Ха Джонг У), Choi Deok-Mun (Че Док Мун) и др.
Времетраене: 140 мин.
Рейтинг: 7.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3501416/

През 1900 г Корея е под японска окупация и много корейски активисти бягат в Китай, криейки се от японските власти.

През 1933г. в Шанхай е дадена заповед на An Ok-Yoon (Jun Ji-Hyun), лидер на група от наемни убийци и първокласен снайперист, осъдена на смърт, да убие командира на японската армия. Приемайки мисията, An Ok-Yoon се надява, че най-после ще види така чаканата независимост на Корея...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.