» » Nashville / Нашвил (1975)
Nashville / Нашвил (1975)

Nashville / Нашвил (1975)

Филми / Драма / Музикален



Година: 1975
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Драма
Режисьор: Робърт Олтман
Участват: Дейвид Аркин, Барбара Бэксли, Нед Бийти, Карън Блек, Блейкли Ronee, Тимъти Браун, Кийт Кэррадайн, Джеральдин Чаплин, Робърт DoQui, Шели Дювалл, Алън Гарфийлд
Времетраене: 159 мин.
Рейтинг: 7.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0073440/

Драмата, чиято музика е носител на „Оскар“, награда BAFTA и „Златен глобус“, разказва множество паралелни истории на хора, свързани с музикалната сцена в Нашвил. Барбара Джийн е кралицата на кънтри музиката, но е през нервна криза. Лини и Делбърт Рийз имат нестабилен брак и дете инвалид. Опал е британски журналист, който обикаля областта. Тези и други истории се преплитат, за да достигнат до драматичен финал. Филмът е изпълнен с много музика и е режисиран от седемкратно номинирания за „Оскар“ и носител на „Златна палма“ Робърт Олтмън.



Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.