» » Pardesi Babu / Пътуващият господин (1998)
Pardesi Babu / Пътуващият господин (1998)

Pardesi Babu / Пътуващият господин (1998)

Филми, Екшън, Драма, ИндийскиLoading...
Година: 1998
Държава: Индия
Жанр: Индийски, Драма, Екшън, Филми
Режисьор: Манодж Агравал
Участват: Говинда, Равина Тандон, Шилпа Шети, Сатиш Кошек, Мониш Бел и др.
Времетраене: 160 мин.
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0119862/

Раджу(Говинда) е обикновено селско момче, което пътува от град на град, за да търси по-добър живот. Един ден отива в Мумбай, където намира работа и момичe(Шилпа Шети), в което се влюбва. Двамата решават да се оженят, но бащата на момичето поставя условие за това.  Какво е то и дали ще се осъществят плановете на младите, вижте сами.
Pardesi Babu / Пътуващият господин (1998)Pardesi Babu / Пътуващият господин (1998)Pardesi Babu / Пътуващият господин (1998)Pardesi Babu / Пътуващият господин (1998)

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

 

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.