Neruda / Неруда (2014)

Neruda / Неруда (2014)

Neruda / Неруда (2014)
Филми Драма Исторически Биографичен
100 мин. 5.1 27 498

Neruda / Неруда (2014)

Loading...
Година: 2014
Държава: Чили
Жанр: Биографичен, Драма, Исторически, Филми
Режисьор: Manuel Basoalto
Участват: Jose Secall, Max Corvalan, Paulina Harrington, Nelson Brodt, Erto Pantoja, Catalina Saavedra, Alejandro Trejo, Sergio Madrid, Fabian Cabada
Времетраене: 100 мин.
Рейтинг: 5.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3571882/

Един вълнуващ политически трилър за живота на Пабло Неруда в изгнание. През 1948 г. Неруда рискува живота си като се опълчва на корумпирания президент на Чили, в следствие на което президентът го лишава от мястото му в Сената и заповядва да бъде арестуван. Животът на поета е застрашен, той се мести от място на място, накрая прекосява Андите и успява да избяга в Аржентина. Приключенията му като беглец го отвеждат в Южно Чили – мястото, на което е живял като дете. Преживяванията от детството, първата любов, връзката с баща му, изгубените спомени за починалата му майка и древните ритуали на Южно Чили започват често да се появяват в поезията му. Тези стихове, както и стихосбирки като „Canto General“, отразяват различните епизоди от живота на твореца, които го оформят като личност и поет. „Неруда“ вдъхва нов живот на една лична история за смелост и страст.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.