» » Hate Story 2 / История за омраза 2 (2014)
Hate Story 2 / История за омраза 2 (2014)

Hate Story 2 / История за омраза 2 (2014)

Филми / Трилър / Драма / ИндийскиГодина: 2014
Държава: Индия
Жанр: Драма, Трилър, Индийски
Режисьор: Vishal Pandya
Участват: Sushant Singh, Surveen Chawla, Jay Bhanushali, Siddharth Kher, Shashank Shende, Sunny Leone(специално участие), Pooran Kiri и др.
Времетраене: 130 мин.
Рейтинг: 4.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3619772/

Соника е любовница на влиятелният политик Мандар Матре. Тя е изолирана от всички и бива измъчвана от него. Но един ден среща Акшай Беди, нейн приятел от колежа и намира утеха в него. Двамата се влюбват и след като Соника му разказва всичко за Мандар, решават да избягат, за да живеят заедно далеч. Но Мандар разбира и убива Акшай пред очите й. Тогава тя решава да си отмъсти...

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.