» » Mohenjo Daro / Мохенджо Даро (2016)
Mohenjo Daro / Мохенджо Даро (2016)

Mohenjo Daro / Мохенджо Даро (2016)

Филми, Екшън, Приключенски, ИндийскиLoading...
Година: 2016
Държава: Индия
Жанр: Екшън, Приключенски, Индийски
Режисьор: Ashutosh Gowariker
Участват: Ритик Рошан, Пуджа Хедж, Кабир Беди и др.
Времетраене: 168 мин.
Рейтинг: 6.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3859980/

2016 г. преди Христа... Сарман е земеделец от Амри, който отива в Мохенджо Даро, за да продаде реколтата си от индиго на пазара. Там той се влюбва в Чаани - Избраната, която ще поведе града към едно ново начало. Опитвайки се да я спечели, Сарман разбира тайна, пазена дълги години. Тайна, която ще промени живота му и историята на града...
Mohenjo Daro / Мохенджо Даро (2016)Mohenjo Daro / Мохенджо Даро (2016)Mohenjo Daro / Мохенджо Даро (2016)Mohenjo Daro / Мохенджо Даро (2016)

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

 

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.