War Arrow / Отряд "Стрела" (1953)

War Arrow / Отряд "Стрела" (1953)

War Arrow / Отряд "Стрела" (1953)
Филми Романтичен Военен Уестърни
78 мин. 5.8 66 224
Indian tomahawk and cavalry saber fighting side-by-side for the glory of the West!

War Arrow / Отряд "Стрела" (1953)

Loading...
Година: 1953
Държава: САЩ
Жанр: , Романтичен, Военен, Уестърн
Режисьор: Джордж Шърман
Участват: Морийн О'Хара, Джеф Чандлър, Сюзън Бол, Джон Mакинтър, Ной Бири, Чарлз Дрейк, Хенри Брандън, Денис Уивър, Джей Силвърхил, Джим Банън, Брадфорд Джаксън
Времетраене: 78 мин.
Рейтинг: 5.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0046532/

Джеф Чандлър и Морийн О'Хара играят кавалерийски майор Хауел Брейди и любимата му Елън Коруин. Опасявайки се от бунт на индианците кайова, майор Брейди обучава група семиноли, които се съгласяват да му помогнат да отблъсне атаката. Командирът на форта, полковник Мийд, е човек дълбоко мразещ индианците и считащ доверието на майора към семинолите за безразсъдно. Както винаги надеждният и непоколебим Хенри Брандън е в ролята на Мегро, вождът на семинолите, чиято дъщеря Евис е влюбена в Брейди.
[media=https://www.youtube.com/watch?v=]
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.