Free State of Jones / Свободният щат (2016)

Free State of Jones / Свободният щат (2016)

Free State of Jones / Свободният щат (2016)
Филми Екшън Драма Биографичен
140 мин. 6.8 115 758
Based on the incredible true story.

Free State of Jones / Свободният щат (2016)

Loading...
Година: 2016
Държава: САЩ
Жанр: Екшън, Биографичен, Драма
Режисьор: Гари Рос
Участват: Матю Макконъхи, Гугу Мбата-Роу, Кери Ръсел, Махершала Али, Брендън Глийсън, Джейкъб Лофленд, Шон Бриджърс, Брад Картър, Кери Кейхил, Кристофър Бери
Времетраене: 140 мин.
Рейтинг: 6.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1124037/

„Free State Оf Jones“ разказва необикновената история на Нютън Найт (Маконъхи) – беден фермер от Мисисипи и войник в армията на Юга, който през 1862 след битката за Коринт дезертира и повежда въоръжен бунт срещу Конфедерацията, като междувременно се жени за бивша робиня и провъзгласява съществуването на свой собствен свободен щат със смесено население.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.