Life / Живот (2015)

Life / Живот (2015)

Life / Живот (2015)
Филми Драма Биографичен
111 мин. 6.1 25 824
From Rebel to Icon

Life / Живот (2015)

Loading...
Година: 2015
Държава: Великобритания, САЩ, Германия, Канада, Австралия
Жанр: Биографичен, Драма
Режисьор: Антон Корбайн
Участват: Джоел Едгертон, Робърт Патинсън, Бен Кингсли, Дейн Дехан, Кристиан Брун, Джейсън Бликър, Джек Фултън, Анабел Осорио, Джуно Радел, Алесандра Мастронарди
Времетраене: 111 мин.
Рейтинг: 6.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2948840/

Биографичната драма "Живот» (Life) е филм базиран на историята от приятелството на фотографа Денис Сток от списание Life и холивудския актьор Джеймс Дийн. През 1955 г. амбициозния холивудски фотограф Денис Сток (Робърт Патинсън) и все още неизвестния на широката аудитория Джеймс Дийн (Дейн Дехан) се срещат на едно парти. Сток вижда много талант в младия актьор, който току-що е приключил снимките на филма "На изток от Рая" и му предлага да направи фотоси за Life. Заедно отиват в ранчо в щата Индиана, където е роден Сток и правят снимки, благодарение на които легендата остава жива и до днес.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.