» » Cheyenne Autumn / Есента на шайените (1964)
Cheyenne Autumn / Есента на шайените (1964)

Cheyenne Autumn / Есента на шайените (1964)

Филми / Драма / УестърниГодина: 1964
Държава: САЩ
Жанр: , Драма, Исторически, Уестърн
Режисьор: Джон Форд
Участват: Ричард Уидмарк, Карол Бейкър, Карл Молдън, Сал Минео, Долорес дел Рио, Рикардо Моналбан, Едуард Робинсън, Джеймс Стюарт
Времетраене: 150 мин.
Рейтинг: 6.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0057940/

Когато държавната агенция пропуска да достави дори оскъдните средства, дължими по договор на гордите шайени в техния пустинен резерват, гладуващите индианци са толкова изтормозени, че също нарушават договора и се отправят на 6 месечно пътуване пеша към родните ловни земи, на 2400 километра от сегашния им резерват. С тяхното залавяне и връщане е натоварен капитан Томас Арчър, но по време на преследването, той започва да уважава смелостта им и решава да им помогне.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.