A League of Their Own / Тяхната лига (1992)

A League of Their Own / Тяхната лига (1992)

A League of Their Own / Тяхната лига (1992)
Филми Комедия Драма Спортен
123 мин. 7.2 8 229
To achieve the incredible, you have to attempt the impossible.

A League of Their Own / Тяхната лига (1992)

Година: 1992
Държава: САЩ
Жанр: Комедия, Драма
Режисьор: Пени Маршал
Участват: Том Ханкс, Джина Дейвис, Мадона, Лори Пити, Джон Ловиц, Дейвид Стратърн, Гари Маршал, Бил Пулман, Меган Каванах, Роузи О'Донъл, Трейси Райнър, Бити Скрам, Дон С. Дейвис, Рене Коулман, Ан Кюсак и др
Времетраене: 123 мин.
Рейтинг: 7.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0104694/

Действието се развива в началото на Втората световна война. Всички млади мъже в Щатите са призовани в армията. Бейзболните полета опустяват. В отчаян опит да се спаси играта няколко клуба сформират Женската бейзболна лига, в която се включват и двете сестри Доти Хинсън (в ролята Джина Дейвис) и Кит Келър (Лори Пети). Те са подбрани за отбора от назначения треньор Джими Дъган (Том Ханкс), провалил се бейзболист, чиито славни дни на терена отдавна са изтекли. Скептично настроен в началото към цялото начинание за жени с бухалки, той скоро е вдъхновен от ентусиазма на своите момичета. В отбора са още Мей Мордабито (Мадона) и Дорис Мърфи (Роузи Одонъл). Всички заедно ще трябва да поведат този уникален тим на световните квалификации по бейзбол.

loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.