» » Dreamer: Inspired by a True Story / Мечтател (2005)
Dreamer: Inspired by a True Story / Мечтател (2005)

Dreamer: Inspired by a True Story / Мечтател (2005)

Филми / Драма / БГ Аудио / Семеен / СпортенГодина: 2005
Държава: САЩ
Жанр: Драма, Семеен, Спортен
Режисьор: Джон Гатинс
Участват: Крис Кристофърсън, Кърт Ръсел, Дакота Фанинг, Елизабет Шу, Луис Гузмън
Времетраене: 105 мин.
Рейтинг: 6.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0418647/

Бен Крейн /КЪРТ РЪСЕЛ/ е един от най-добрите конегледачи и треньор на състезателни коне. Неговият талант обаче се използва от богаташи и различни мошеници за манипулиране на изхода от състезанията така че печалбите да отиват при когото трябва.
Когато една многообещаваща породиста млада кобила си счупва крака собственикът й вместо да я застреля, както се прави обичайно, я дава на конегледача като добавка към последната му заплата, преди да го уволни.

Сега Бен заедно с дъщеря си Кейл /ДАКОТА ФАНИНГ/ трябва да проявят чудеса от себеотрицание и грижи за болния кон докато оздравее и стане годен за участие в най-елитните състезания.
Една човешка история, по действителен случай, за любовта към животните и оценката на истинските стойности в живота.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.