» » Friday Night Lights / Светлините на стадиона (2004)
Friday Night Lights / Светлините на стадиона (2004)

Friday Night Lights / Светлините на стадиона (2004)

Филми, Екшън, Драма, СпортенLoading...
Година: 2004
Държава: САЩ
Жанр: Екшън, Драма, Спортен
Режисьор: Питър Бърг
Участват: Били Боб Торнтън, Гарет Хедлънд, Лукас Блек, Дерек Люк и др.
Времетраене: 118 мин.
Рейтинг: 7.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0390022/

: Одеса, Тексас, е малко петролно градче, в което се намира базата на гимназиалния футболен отбор с най-много победи в щата, но и което е затънало в сериозни проблеми – упадъкът на петролния бизнес в Тексас е съсипал  икономиката на града, а напрежението между расите все още се проявява в изблици на насилие.
Футболът е единственото, което обединява хората тук, и всяка есен в петък вечер 20 000 души изпълват стадиона, за да гледат как треньор Гари Гейнс и момчетата му повеждат отбора към победата.
Friday Night Lights / Светлините на стадиона (2004)Friday Night Lights / Светлините на стадиона (2004)Friday Night Lights / Светлините на стадиона (2004)Friday Night Lights / Светлините на стадиона (2004)

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

 

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.