» » Kickboxer 4 - The Aggressor / Кикбоксьор 4 - Агресорът (1994)
Kickboxer 4 - The Aggressor / Кикбоксьор 4 - Агресорът (1994)

Kickboxer 4 - The Aggressor / Кикбоксьор 4 - Агресорът (1994)

Филми / Екшън / СпортенГодина: 1994
Държава: САЩ
Жанр: Екшън, Кикбоксьор, 1994, iPad / iPhone, Спортен
Режисьор: Алберт Пъйн
Участват: Джил Пиърс, Никълас Гест, Мишел Красно, Дебори Менси, Брад Торнтън, Саша Мичъл
Времетраене: 89 мин.
Рейтинг: 4.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0110255/

Кикбоксьорът Дейвид Слоун (Саша Мичъл) е несправедливо обвинен в убийство и пратен в затвора.
По време на престоя му там, Дейвид научава, че съпругата му е отвлечена от обвинилия го Тонг По, който я е изпратил в добре охраняваната си къща в Мексико. Със специално разрешение на федералните служби Дейвид е освободен, за да прибере жена си.
Той пътува до Мексико под фалшива идентичност и се записва за участие в частен турнир по кикбокс, организиран от Тонг По, за да успее да проникне в къщата му.
Единственият начин за Дейвид да спаси съпругата си, е да нокаутира всичките си съперници, бодигардовете на По и неговата дясна ръка Бил.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.