» » Snabba Cash II / Лесни пари 2 (2012)
Snabba Cash II / Лесни пари 2 (2012)

Snabba Cash II / Лесни пари 2 (2012)

Филми, Екшън, Криминален, Скандинавски, ЕвропейскиLoading...
Година: 2012
Държава: Швеция
Жанр: Екшън, Криминален, Европейски
Режисьор: Бабак Наджафи
Участват: Джоел Кинаман, Фарес Фарес, Матиас Падин, Лиза Хени, Драгомир Мрсик, Дежан Сукич
Времетраене: 99 мин.
Рейтинг: 6.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1588342/

Базиран на едноименния роман на писателя-адвокат Йенс Лапидос, “Лесни пари 2” разказва историята на нарко-дилъра Джона Уестлънд, който е изпратен от шефовете си да проследи избягал от затвора известен наркотрафикант.По пътя си, Джона попада случайно на югославския мафиот Мрадо, който е също по петите на беглеца.Съдбите на тримата мъже се преплитат по неочакван начин и сблъсъка между тях променя изцяло животите им.
“Лесни пари 2” е директно продължение на едноименния филм от 2010-та година, в който главната роля отново бе изиграна от Джоел Кинаман.
Snabba Cash II /  Лесни пари 2 (2012)Snabba Cash II /  Лесни пари 2 (2012)Snabba Cash II /  Лесни пари 2 (2012)Snabba Cash II /  Лесни пари 2 (2012)

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

 

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.