» » Snabba cash / Лесни пари (2010)
Snabba cash / Лесни пари (2010)

Snabba cash / Лесни пари (2010)

Филми, Екшън, Криминален, Скандинавски, ЕвропейскиLoading...
Година: 2010
Държава: Швеция, Германия, Дания
Жанр: Екшън, Криминален, Европейски
Режисьор: Даниел Еспиноза
Участват: Джоел Кинаман, Матиас Падин, Махмут Шуваки, Лиза Хени, Жонас Данко
Времетраене: 124 мин.
Рейтинг: 6.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1291652/

Когато главният герой на този скандинавски film noir с балкански привкус Йохан става пласьор на наркотици, за да поддържа двойствения живот, който води от години, съдбата го среща и обвързва с други двама мъже: Йорге, който бяга през глава от сръбската мафията и полиция, и шефа на мафията Мрадо, който е по петите на Йорге. Живът на Йохан става много по-заплетен, отколкото някога е можел да си представи. Филмът е направен по станалия бестсейлър в Швеция роман "Лесни пари" на Йенс Лапидус, който е адвокат по професия. „Лесни пари” е заплетен и интелигентен екшън, чийто бокс офис успех окуражава създателите му да заснемат продължение.
Snabba cash /  Лесни пари (2010)Snabba cash /  Лесни пари (2010)Snabba cash /  Лесни пари (2010)Snabba cash /  Лесни пари (2010)

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

 

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.