» » Nogle hus spejl / Ключ, дом, огледало (2015)
Nogle hus spejl / Ключ, дом, огледало (2015)

Nogle hus spejl / Ключ, дом, огледало (2015)

Филми, Драма, Романтичен, Скандинавски, ЕвропейскиLoading...
Година: 2015
Държава: Дания
Жанр: Романтичен, Драма, Европейски
Режисьор: Michael Noer
Участват: Ghita Norby, Sven Wollter, Trine Pallesen, Jens Brenaa
Времетраене: 90 мин.
Рейтинг: 7.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3605276/

Лили и Макс са женени повече от петдесет години. Сега живеят заедно в дом за възрастни хора: Макс е получил няколко инсулта и оттогава за него се грижат професионалисти, а Лили поставя неговите нужди пред своите и отчаяно копнее за вълнения и близост. Когато съсед им става мъж, известен като Пилота, чарът и страстта му към живота веднага запленяват Лили. Но нито нейните близки, нито останалите обитатели на старческия дом харесват Пилота. Семейството на Лили не я разбира, а животът й с Макс за нея е като капан. Тя решава да разбие решетките на невидимия си затвор и да се пребори за свободата си.
Nogle hus spejl / Ключ, дом, огледало (2015)Nogle hus spejl / Ключ, дом, огледало (2015)Nogle hus spejl / Ключ, дом, огледало (2015)Nogle hus spejl / Ключ, дом, огледало (2015)

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

 

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.