» » Efter brylluppet / След сватбата (2006)
Efter brylluppet / След сватбата (2006)

Efter brylluppet / След сватбата (2006)

Филми, Драма, Скандинавски, ЕвропейскиLoading...
Година: 2006
Държава: Дания, Швеция, Норвегия, Великобритания
Жанр: Драма, Европейски
Режисьор: Susanne Bier
Участват: Mads Mikkelsen, Neeral Mulchandani, Tanya Sharma, Swini Khara, Meenal Patel, Vallabh Gada, Hitesh Kotak
Времетраене: 120 мин.
Рейтинг: 7.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0457655/

Филмът разказва драматичната история на едно семейство и един чужд човек, който всъщност съвсем не е чужд. Якоб Петерсен (Mads Mikkelsen) е посветил целия си живот на работата в хуманитарни организации в помощ на безпризорните деца в Индия. Приютът, който ръководи обаче, е на границата на фалита и е заплашен от закриване. Тогава се появява датският бизнесмен Юрген Хансон (Rolf Lassgаrd) и предлага да направи дарение в размер на 4 милиона долара, но при едно условие: Якоб да се върне в Дания и да бъде един от гостите на сватбата на дъщерята на Юрген. Венчавката се оказва критичен момент между миналото и бъдещето и хвърля Якоб в най-напрегнатата дилема в живота му...
субтитрите са на Visine и subsunacs.net синхронизирани за релийза
Efter brylluppet / След сватбата (2006)Efter brylluppet / След сватбата (2006)Efter brylluppet / След сватбата (2006)Efter brylluppet / След сватбата (2006)

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

 

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.