» » Ronja Rovardotter aka Ronia: The Robber's Daughter / Роня, дъщерята на разбойника (1984)
Ronja Rovardotter aka Ronia: The Robber's Daughter / Роня, дъщерята на разбойника (1984)

Ronja Rovardotter aka Ronia: The Robber's Daughter / Роня, дъщерята на разбойника (1984)

Филми, Драма, Приключенски, Скандинавски, СемеенLoading...
Година: 1984
Държава: Швеция, Норвегия
Жанр: Приключенски, Семеен, Драма
Режисьор: Таге Даниелсон
Участват: Ханна Зеттерберг, Пер Оскарсон, Дан Хефстрьом, Бьоре Алстет и др.
Времетраене: 120 мин.
Рейтинг: 7.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0088015/

В нощта на раждането на Роня планините са разтърсени от гръмотевична буря. Нейният баща Мат не обръща внимание - зает с радостта от посрещането на детето. Неговата фамилия ще бъде продължена, но също и рода на вечния враг Борка. Още бащата и дядото на Борка са били врагове на бащата и дядото на Мат. В нощта на раждането на Роня, жената на Борка ще роди син. Роня ще се научи да танцува и буйства с другите разбойници, но всъщност най-добре ще й е да бъде сама в гората. Докато един ден среща там Бирк. Това става повод да избухне най-страшната свада между двете разбойнически банди. За да бъдат заедно - Рона и Бирк избягват в дълбините на гората. И там започват приключенията...
Ronja Rovardotter aka Ronia: The Robber's Daughter / Роня, дъщерята на разбойника (1984)Ronja Rovardotter aka Ronia: The Robber's Daughter / Роня, дъщерята на разбойника (1984)Ronja Rovardotter aka Ronia: The Robber's Daughter / Роня, дъщерята на разбойника (1984)Ronja Rovardotter aka Ronia: The Robber's Daughter / Роня, дъщерята на разбойника (1984)

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

 

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.