» » Pusher 3 - I'm the Angel of Death / Дилър на дрога (2005)
Pusher 3 - I'm the Angel of Death / Дилър на дрога (2005)

Pusher 3 - I'm the Angel of Death / Дилър на дрога (2005)

Филми / Трилър / Криминален / Скандинавски / ЕвропейскиГодина: 2005
Държава: Дания, Великобритания
Жанр: Криминален, Трилър, Европейски
Режисьор: Nicolas Winding Refn
Участват: Kim Bodnia, Zlatko Buric, Laura Drasbaek, Slavko Labovic, Mads Mikkelsen, Jesper Salomonsen, Leif Sylvester, Marinela Dekic
Времетраене: 100 мин.
Рейтинг: 7.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0117407/

В тази трета част от трилогията "Дилър на дрога" ние следваме Мило (Златко Бурич), наркобарон от първите два филма. Той застарява, планира 25-тия рожден ден на дъщеря си и замяната на пратка хероин срещу 10 000 хапчета екстази. Когато Мило се опитва да продаде хапчетата, настава пълен ад и единственият му шанс е да помоли за помощ бившия си довереник и стар приятел Радован.
субтитри английски и български благодарение на Росинк@ и subsunacs.net

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.