» » Pusher / Дилър на дрога (1996)
Pusher / Дилър на дрога (1996)

Pusher / Дилър на дрога (1996)

Филми / Трилър / Криминален / Скандинавски / ЕвропейскиГодина: 1996
Държава: Дания, Великобритания
Жанр: Криминален, Трилър, Европейски
Режисьор: Nicolas Winding Refn
Участват: Kim Bodnia, Zlatko Buric, Laura Drasbaek, Slavko Labovic, Mads Mikkelsen, Jesper Salomonsen, Leif Sylvester, Marinela Dekic
Времетраене: 100 мин.
Рейтинг: 7.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0117407/

Франк е наркодилър на дребно, докато не прави огромна сделка с дрога, която не успява да плати и е арестуван от полицията. Той успява да изхвърли дрогата в близкото езеро, но задлъжнява на доставчиците с много пари (не е хубаво човек да дължи пари). Сега ние следваме Франк в стремежа му да събере пари в подземния свят на Копенхаген.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.