» » Talvisota / Зимната война (1989)
Talvisota / Зимната война (1989)

Talvisota / Зимната война (1989)

Филми / Драма / Военен / Скандинавски / ЕвропейскиГодина: 1989
Държава: Финландия
Жанр: Драма, Военен, Европейски
Режисьор: Пека Парика
Участват: Танели Макела, Веса Виерико, Тимо Торика, Еско Коверо, Самули Еделман, Марти Суосало, Конста Макеля, Мати Онисма, Хейки Паавиланен, Анти Равио, Томи Салмела и др.
Времетраене: 197 мин.
Рейтинг: 7.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0098437/

Режисьорът Пеки Парика заснема този батален епос за събитията през Зимната война от 1939-40 година, като го посвещава на финландските войници, отбраняващи линията Манергейм. Русия напада Финландия в края на ноември 1939 година. Това е историята на финландски взвод от запасняци от община Каухава в провинция Остроботния, които напускат домовете си, за да тръгнат на война, между които са и братята Хакала - Марти (Taneli Mаkelа) и Пааво (Konsta Mаkelа)...

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.