» » Jagarna 2 / Фалшива следа (2011)
Jagarna 2 / Фалшива следа (2011)

Jagarna 2 / Фалшива следа (2011)

Филми, Трилър, Криминален, Скандинавски, ЕвропейскиLoading...
Година: 2011
Държава: Швеция
Жанр: Криминален, Трилър, Европейски
Режисьор: Kjell Sundvall
Участват: Ролф Ласгард, Питър Стормаре, Аника Нордин, Ким Шернстрьом, Ингве Далберг и други.
Времетраене: 125 мин.
Рейтинг: 6.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1560671/

Ерик Бекстрьом, следовател от Стокхолм е принуден да се върне в родното си място, което е напуснал преди 15 години,  за да разследва мистериозно убийство, с което местната полиция не може да се справи. Ерик започва разследването и разбира, че нещата са по-сериозни и в убийството са замесени ловци, местната полиция и вероятно и собственото му  семейство. В процеса на събиране на улики и разпитване на свидетели, той се натъква на ...
Jagarna 2 / Фалшива следа (2011)Jagarna 2 / Фалшива следа (2011)Jagarna 2 / Фалшива следа (2011)Jagarna 2 / Фалшива следа (2011)Jagarna 2 / Фалшива следа (2011)Jagarna 2 / Фалшива следа (2011)

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

 

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.