Experimenter / Експеримент (2015)

Experimenter / Експеримент (2015)

Experimenter / Експеримент (2015)
Филми Драма Исторически Биографичен
98 мин. 6.6 27 918

Experimenter / Експеримент (2015)

Година: 2015
Държава: САЩ
Жанр: Биографичен, Драма, Исторически
Режисьор: Майкъл Алмерейда
Участват: Антъни Едуардс, Денис Хейсбърт, Джим Гафиган, Джон Легуизамо, Питър Сарсгаард, Антон Йелчин, Келън Лъц, Уинона Райдър, Терин Менинг, Лори Сингер
Времетраене: 98 мин.
Рейтинг: 6.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3726704/

В престижния Yale University през 1961 известния психолог Стенли Милграм прави експеримент при който хората се подчиняват на всякакви команди без да ги поставят под въпрос. В експеримента хората са подложени на болезнени електрически шокове. По-голямата част от пациентите не спирайте експеримента, който може да завърши с фатален токов удар, просто защото им е казано да го направят. Мотивите на експеримента са толкова страшни, колко и прости: показанията на теста са, че участниците те просто следват инструкциите, които сте им задали. Тъй като процесът на нациста Адолф Айхман се излъчва по телевизията, милиони зрители са наблюдавали експеримента на времето. Експеримента е потвърден от Милграм. Повечето критици наричат експериментът измама, манипулативен и чудовищен.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.