Paan Singh Tomar / Паан Синкх Томар (2012)

Paan Singh Tomar / Паан Синкх Томар (2012)

Paan Singh Tomar / Паан Синкх Томар (2012)
Филми Екшън Драма Индийски Биографичен
135 мин. 8.3 20 374


Година: 2012
Държава: Индия
Жанр: Екшън, Драма, Индийски, Биографичен
Режисьор: Tigmanshu Dhulia
Участват: Irrfan Khan, Mahi Gill, Vipin Sharma, Imran Hasnee, Nawazuddin Siddiqui, Zakir Hussain, Jahangir Khan, Sitaram Panchal, Rajendra Gupta, Swapnil Kothriwal, Brijendra Kala, Rajeev Gupta, Ravi Sah
Времетраене: 135 мин.
Рейтинг: 8.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1620933/?ref_=ttmd_md_nm

Една истинска история за това как бездушието и продажността в една страна могат да съсипят дори и най-обещаващите си чеда, дори онези, които сляпо обичат родината си и не биха я напуснали въпреки всичко. Действието се развива през 60-те/ 70-те години на 20 век в Индия. Паан Синкх Томар е млад военен, когато необикновените му способности да бяга бързо биват забелязани. Младият мъж става национален шампион и рекордьор, участва в редица международни състезания и прославя страната си. Но славата навън е без никаква тежест пред семейните, битовите проблеми и ежедневие. Нагло присвояване на земи от негов братовчед принуждава Паах Синкх да се откаже от спорта и с огорчение да се сблъсква със стената от бюрокрация и корупция. Докато чашата не прелива и Паан Синкх излиза извън закона с оръжие в ръка и скоро е познат като всяващ страх бандит. Но пътят на оръжието, дори и справедлив, никога не води до щастие.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.