Taxi Brooklyn Season 1 / Такси Бруклин Сезон 1 (2014)

Taxi Brooklyn Season 1 / Такси Бруклин Сезон 1 (2014)

Taxi Brooklyn Season 1 / Такси Бруклин Сезон 1 (2014)
Криминален Драма Сериали
12 х 42 мин. 6.2 24 563

Taxi Brooklyn Season 1 / Такси Бруклин Сезон 1 (2014)

Година: 2014
Държава: САЩ/Франция
Жанр: Драма, Криминален
Режисьор: Gary Scott Thompson, Stephen Tolkin & Franck Ollivier
Участват: Чайлър Лиг, Джакий До, Джеймс Колби, Хосе Соника, Дженифър Еспозито, Бил Хек, Али Уокър
Времетраене: 12 х 42 мин.
Рейтинг: 6.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3027506/

Кейтлин Съливан е Нюйоркски полицай работещ в Бруклин. Селед като в следтвие на няколко нарушения спират колата й от движение, тя разчита на таксиметровия шофьор с френско потекло Лио Ромба. Така Лио де факто става неин консултант, който й помага както в разследванията за полицията, така и в собственото й, тайно и неразрешенно разследване, свързано със смъртта на баща й, също Нюйоркси детдектив. По време на разследването си, тя получава анонимни насоки и стига до изводите, че можеби местният мафиотски клан Капела стои зад убийството. Заради това раследване обаче си навлича проблеми с шефа си, а и се появава и бившият й мъж, агент от ФБР.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.